Zongora szállítás

zongora - pianino szállítás - tevenehezgepszallitas.hu

Költözéskor, lakáskiürítés során vagy zongora, orgona, illetve pianínó vásárláskor a zongora szállítás elkerülhetetlen teendő, mely különös gondosságot és szakértelmet igényel.

Fontos, hogy megbízható partnert válasszunk erre a különleges feladatra, hiszen ezek a hangszerek nagyméretűek, nehezek, valamint mindemellett igen magas értéket képviselnek. Éppen ezért a sérülés kockázata nem megengedett ebben a helyzetben.

Nem feltétlenül kell egy Steinway hangversenyzongorának lenni ahhoz, hogy különös odafigyeléssel, törődéssel viseltessünk a hangszer iránt.

Egyes esetekben, például örökség folyamán, egy-egy régebbi zongora, orgona vagy pianínó is jóval értékesebb lehet, mint azt a friss tulajdonosai gondolnák.

Mi, a Teveteher munkatársai a legnagyobb biztonságra törekszünk zongora szállítás során, ráadásul ezen a területen meglehetősen kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk.

Amennyiben orgona, pianínó vagy zongora szállítás szükséges, kérje árajánlatunkat, hogy biztonságban érezhesse szeretett hangszerét!

Orgona, pianínó és zongora szállítás intézményeknek és magánszemélyeknek

A Teveteher szakképzett munkatársai megbízható csapatot alkotnak. Nemcsak magánszemélyek számára teljesítettük már a zongora szállítás kényes feladatát, hanem iskoláknak és egyéb intézményeknek is.

Összességében kijelenthetjük, hogy a Teveteher zongora szállítás szolgáltatását mindenkinek felajánlja, ahol a hangszert egy adott területről egy másikra szükséges áthelyezni.

Ez nem minden esetben jelent költözést, illetve nagy távolságokat. Amennyiben a lakásban vagy házban szeretné új helyen elhelyezni zongoráját, orgonáját vagy pianínóját, abban az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen az egyik helyiségből a másikba való átmozgatás során is roppant nagy a sérülés veszélye. Egy ilyen értékes hangszer esetében nem éri meg a kockázatot.

Költözés során!

Költözés során nagyon fontos, hogy az előkészületek és az információ megfelelő legyen.

Mit jelent ez pontosan? Amennyiben költözésről van szó, és a Teveteher szolgáltatását választja, mindenképpen tudassa velünk, ha orgona, pianínó vagy zongora szállítás is részét képezi a teljes költöztetésnek.

Miért fontos ez? Egy zongora szállítás különleges törődést igényel, melyre fel kell készíteni a szállítóeszköz belső területét annak érdekében, hogy a hangszer ugyanolyan állapotban kerüljön új helyére, mint ahogy a régi helyét elhagyta. Ez Önnek és nekünk is egyaránt fontos.

Természetesen a hangszer nem lesz pontosan ugyanolyan állapotban, hiszen a szállítás után újrahangolást igényel majd, erre feltétlenül fel kell készülni.

Orgona, pianínó vagy zongora szállítás előkészületei

A fentiekben már esett néhány szó arról, hogy részünkről bizonyos előkészületeket kíván meg a zongora szállítás. A művelet sebessége és hatékonysága érdekében azonban a hangszer tulajdonosa is elősegítheti a gördülékenységet.

Amennyiben van rá lehetőség, jó, ha a tulajdonos felméri, hogy milyen útvonalon lehetséges a hangszert kivinni az épületből, tehát, a legészszerűbb útvonalon kifér-e az ajtónyíláson. Ugyanennek érdemes utánajárni abban az épületben, ahová a zongora, orgona vagy pianínó kerül.

Az egyszerű költöztetéshez hasonlóan érdemes akadálymentesíteni a szállítási útvonalat a lakáson vagy házon belül, tehát az összes akadályozó tényezőt, dobozt, kisebb bútordarabokat, egyéb tárgyakat eltenni az útból, hogy a zongora szállítás gördülékenyen történhessen meg.

Ezekkel az előkészületekkel jelentősen meggyorsítható a zongora szállítás, ami mindenkinek előnyére válik.

Amennyiben orgona, pianínó vagy zongora szállítás szükséges, hívjon minket! Kérje ingyenes árajánlatunkat!