Páncélszekrény szállítás

páncélszekrény szállítás - tevenehezgepszallitas.hu

A páncélszekrény szállítás nemcsak megfelelő fizikumot, hanem szakértelmet és nagy jártasságot kíván meg, ezért roppant fontos, hogy a megfelelő cég kerüljön kiválasztásra.

A Teveteher munkatársai több irodának és magánszemélynek segítettek már, amikor páncélszekrény szállítás vált szükségessé. Igen nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a területen. Amennyiben Önnek is erre van szüksége, hívjon minket bátran!

Páncélszekrény szállítás biztonságosan

Több nézőpontot kell figyelembe venni, melyek a páncélszekrény szállítás biztonságára vonatkoznak.

Az első fő szempont, hogy se a szállítandó széf, se a környezete ne szenvedjen kárt. Egy ilyen nagy tömegű berendezési tárgy esetén megfelelő tervezésre van szükség ahhoz, hogy mind a két kitétel teljesüljön. Természetesen a szaktudás, a tapasztalat és a megfelelő eszközök sem hiányozhatnak a repertoárból.

A másik fő szempont a biztonsággal kapcsolatban a diszkréció. Egy széfet nyilvánvalóan értékek tárolására használunk, ráadásul sok esetben az elhelyezése is rejtett. Pontosan ezért a diszkréció lényeges eleme a biztonságnak.

Azt se feledjük, hogy páncélszekrény szállítás után annak elhelyezése is a szállítók dolga, és egy széf gyakorta extra rögzítést kap, mely annak belsejéből érhető el, így a szállító személyzetnek ehhez is hozzáférést kell biztosítani. Pontosan ezért, továbbá az extra sérülésveszély miatt, a Teveteher garanciát vállal minden szállításra, így nyilvánvalóan a páncélszekrény szállítás feladatára is. Éppen ezért hívhat minket bizalommal, ha biztonságban szeretné tudni a birtokában lévő széf szállítását, illetve épületen belüli mozgatását.

Páncélszekrény szállítás előkészületei

Egy ekkora kaliberű feladat egyértelműen előkészületeket kíván meg, mely szintén meghatározó tényezője a biztonságnak.

Páncélszekrény szállítás előtt Budapesten és környékén díjtalan kiszállással és felméréssel segítjük Önt a döntésben. A felmérés nemcsak a személyre szabott árajánlat érdekében történik, hanem magát a szállítás megtervezését is elősegíti, ami egy ilyen nagy tömegű berendezés esetén roppant fontos.

A felmérés után ingyenes árajánlatot készítünk, mely semmilyen kötelezettséget nem jelent Önre nézve.

A páncélszekrény szállítás előtt Önnek is érdemes előkészületeket tennie. Érdemes a széfet az egész folyamat előtt kiüríteni, majd a benne lévő értékeket egyéb, hasonlóan biztonságos helyen elhelyezni. Bár törekszünk arra, hogy a páncélszekrény szállítás rázkódásmentesen történjen, ám mivel mégis mozgatásról van szó, a benne lévő tárgyak is elmozdulhatnak, sérülékeny tartalom esetén akár problémák is adódhatnak.

Plusz szolgáltatásaink páncélszekrény szállítás során

Fontos számunkra az Ön és értékei biztonsága, melyet a páncélszekrény szállítás során plusz tanácsadással és extra sebességgel segítünk.

Cégek számára fontos tudni, hogy hétvégén is vállaljuk irodák költöztetését és a páncélszekrény szállítás feladatát, ráadásul ugyanolyan áron, mint hétköznap. A hétvégi szállításra nem számolunk felárat. Ez azok számára nagyon fontos, akiknél egy-egy kiesett munkanap veszteséget jelenthet.

További előny, ha a Teveteher páncélszekrény szállítás szolgáltatását választja, hogy a tervezési fázisban segítünk kiválasztani a széf új helyét, amennyiben igényt tart rá.

Amennyiben Önnek is páncélszekrény szállítás megoldásra van szüksége, jelentkezzen elérhetőségeinken és kérje díjmentes árajánlatunkat!