Nehézgép szállítás

nehézgép szállítás - tevenehezgepszallitas.hu

A nehézgép szállítás a szállítmányozásnak egy speciális ágazata, mely nagy tapasztalatot, szaktudást és megfelelő szervezést igényel. A Teveteher csapataként ebben tudunk Önnek segíteni.

A nagy kiterjedésű és nehéz tárgyak mozgatása meghaladja az átlagos szállítók szaktudását, ráadásul a nehézgép szállítás speciális eszközöket követel meg. Több mint tíz éve állunk a cégek és a lakosság rendelkezésére ezen a területen, ebből adódóan rendelkezünk a megfelelő eszközökkel, valamint óriási tapasztalattal. Munkánk során a legnagyobb biztonságra törekszünk, a szállítandó tárgyak és a környezet épségére garanciát vállalunk. Fontos megjegyeznünk, hogy eddigi működésünk során nem fordult elő, hogy kár keletkezett volna nehézgép szállítás során.

Nehézgép szállítás megfelelő tervezéssel

Mint már említésre került, nehézgép szállítás során a személyi sérülés és az anyagi kár keletkezésének kockázata kimagasló, akár a berendezést, akár annak környezetét vesszük figyelembe.

Legtöbb esetben nem a nehéz tárgyak tömege és kiterjedése jelenti a legnagyobb kihívást, hiszen ahhoz rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök, valamint a csapat szaktudása és jártassága. A problémát nehézgép szállítás során legtöbbször a tárgyak elhelyezkedése okozza. Általában a közlekedő útvonalak túl szűkek, sok esetben emeletek között kell mozgatni a nehéz tárgyakat, ebből adódóan a nehézgép szállítás első lépése egyértelműen a pontos tervezés, amit általában már a helyszíni felmérés során megkezdünk, majd ez alapján készítjük el a díjmentes árajánlatot. Budapesten és vonzáskörzetében a helyszíni felmérés szintén díjmentes.

Nehézgép szállítás kategóriája és eszközei

Az emberben felmerülhet a kérdés, hogy mi számít nehéz tárgynak, hiszen ez egy meglehetősen tág fogalom. Alább felsoroljuk a teljesség igénye nélkül azokat a tárgyakat, gépeket, melyeket már szállítottunk.

Nehézgép szállítás szolgáltatásunkra magánszemélyek és cégek is igényt tartanak. Magánszemélyek esetén a leggyakoribb igények a következők: zongora, jakuzzi, klímaberendezés, kazán, páncélszekrény stb.

Cégek esetén kiterjedtebb a nehéz tárgyak szállítására való igény. A következő felsorolás nem teljes. Amennyiben nem találja a szállítandó tárgyat, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • ATM automata, italautomata
  • CNC gép, esztergagép, marógép, ipari varrógép, nagyteljesítményű nyomtató
  • épületgépészeti eszközök
  • szerverszekrény, lemezszekrény, tartályok
  • ipari gépek és berendezések (légkondicionáló, kazán stb.)
  • orvosi és laboratóriumi gépek, berendezések
  • szobrok

Mint fentebb említésre került, a nehézgép szállítás megköveteli a megfelelő eszközök meglétét és a hozzáértést. A Teveteher rendelkezik minden olyan eszközzel, melyek akár 50 tonna súly mozgatásához szükségesek. Eszközeink között szerepel a hidraulikus kézi emelő és nehézgép emelő, az önrakodós darus autó, emelők, targoncák, különböző tehergépjárművek, kocsik, csörlők és szállító zsámolyok. Minden eszközünk, megfelelő szaktudásunk és tapasztalatunk adott ahhoz, hogy a sérülésmentes nehézgép szállítás ne okozzon problémát.

Minden nehézgép szállítás egyedi árképzés tárgyát képezi, melyet helyszíni felmérés után készítünk el az Ön számára díjmentesen.

Szeretné biztonságban tudni nehéz tárgyait költöztetés közben? Hívjon minket, megoldjuk!