Gépszállítás

gép szállítás - tevenehezgepszallitas.hu

Gépszállítás során a berendezés, a környezet és az emberek biztonsága, sérülésmentessége a legfőbb cél. Ehhez nyújtunk segítséget a Teveteher csapataként megfelelő eszközökkel, szaktudással és nagy tapasztalattal.

Napjainkban egyre több az elektronikai szempontból érzékeny berendezés, mely gépszállítás során különleges bánásmódot követel meg. Fontos, hogy ezek a berendezések a legapróbb sérülés nélkül, rázkódásmentesen kerüljenek új helyükre. Ebből adódóan a gépszállítás előtt kulcsfontosságú a professzionális tervezés, melyet a helyszíni felmérés során végzünk el.

Gépszállítás ára

A Teveteher csapataként minden esetben törekszünk arra, hogy a gépszállítás korrekt áron történjen. Éppen ezért egyedi árajánlatot készítünk.

Minden típusú berendezés más körülményeket teremt a szállítás szempontjából, ezért ezen a területen lehetetlen listaáron kínálni ezt a szolgáltatást. Annak érdekében, hogy pontos és korrekt árajánlatot tudjunk adni, helyszíni felmérést végzünk, mely során felmérjük a berendezés és a környezet, valamint a szállítási útvonal paramétereit.

Budapesten és környékén az árajánlat elkészítése előtti helyszíni felmérés díjmentes.

Problémamegoldás gépszállítás során

Nagyon gyakori eset, hogy gépszállítás előtt problémák adódnak. Ilyen esetben is számíthat ránk. A problémamegoldás a fő specialitásunk.

A leggyakoribb probléma gépszállítás során az adott berendezés elhelyezkedése, a szűk szállítási útvonalak, az emeletek közötti mozgatás. Ezek olyan körülmények, melyek nem megváltoztathatók, alkalmazkodni kell hozzájuk, és a megoldást hozzá kell illeszteni, ráadásul oly módon, hogy a berendezések, a környezet és az emberek is biztonságban legyenek.

Több ízben előfordult már működésünk során, hogy egyéb szállító cégek minket hívtak segítségül, amikor gépszállítás során olyan problémába ütköztek, amire ők nem láttak megfelelő megoldást. Büszkék vagyunk arra, hogy gépszállítás területén eddig minden problémát meg tudtunk oldani. Összességében elmondható, hogy a Teveteher csapataként hatékonyan, gyorsan, precízen és biztonságosan végezzük el a gépszállítás feladatát.

Hétvégi gépszállítás szűkös határidővel

Sok szállító esetében ez a lehető legrosszabb körülményeket jelenti, de nem nálunk. Mint már szó volt róla, a problémamegoldás a specialitásunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy akár cégről, akár magánszemélyről van szó, a hétvége a legkényelmesebb az emberek számára a költözésre, ebből adódóan a gépszállítás folyamatára.

Cégek esetében akár tetemes bevételkiesést is jelenthet, ha egyéb megoldás hiányában kénytelenek hétköznapra korlátozni a költözést.

Éppen ezért nálunk nem probléma a hétvégi költöztetés és gépszállítás, ráadásul ez nem tartalmaz felárat. Ugyanazon az áron dolgozunk hétvégén, mint hétköznap.

A szűk határidő a másik nagy probléma, mely olykor megoldhatatlannak tűnik. Ebben is tudunk segíteni. Rugalmasak vagyunk, igyekszünk a lehető leggyorsabban rendelkezésre állni.

Amennyiben Önnél vagy cégénél gépszállítás szükséges, és szeretne gyors, precíz munkavégzést korrekt áron, hívjon minket!

Budapesten és környékén ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely alapján a gépszállítás megtervezésre kerül, valamint díjmentes árajánlatot készítünk.